STØT TOSTAN

Det kræver mod og sammenhold at ændre adfærd i en hel landsby.

Tostans 3-årige uddannelsesprogram henvender sig derfor ikke kun til den enkelte, men til hele landsbyer.

Faktisk gør Tostan en forskel for helt op mod 600 mænd, kvinder og børn af gangen, som, direkte eller indirekte, oplever hvordan:

  • Antallet af børnebrude og omskårne piger falder
  • Korporlig afstraffelse erstattes med dialog
  • Og kvinder bliver valgt til lederpositioner i deres landsbyer.

Desuden er det vigtigt at nævne, at når en landsby er blevet optaget i Tostans uddannelsesprogram, så er den forpligtet til både at bygge en skole og huse en facilitator fra Tostan i tre år. Sidst, men ikke mindst, så har landsbyen også til opgave at agere ambassadør og støtte for de nabo-landsbyer, der også ønsker en forandring. På den måde bliver dialogen på tværs af landsbyer og de lokalt forankrede ringe i vandet skabt på fineste vis.

Det kalder vi en varig og bæredygtig forandring.

Gør en forskel – investér i viden

Fundamentet for denne forandring er viden. Viden om alt fra sundhed og miljø til menneskerettigheder og økonomi, der alt sammen er med til at ruste de Vestafrikanske lokalsamfund til at forestå deres egen udvikling og fremtid.

Hos Tostan tror vi ganske enkelt på, at vejen til et værdigt liv går gennem viden, og at viden derfor er den mest bæredygtige og langsigtede investering du kan foretage, når du ønsker at gøre en forskel.

Så bliv medlem eller giv et bidrag i dag – du gør en forskel!

Giv et bidrag

Du kan også støtte Tostan Danmark uden at melde dig ind. For at opretholde vores status som velgørende forening har vi brug for din støtte. En gave på 200 kr. svarer til to års uddannelse for én person. Hvis du kombinerer en gave på 200 kr. med et medlemskab, svarer det til det fulde 3-årige Community Empowerment Program-forløb for én person. Din donation går ubeskåret til Tostans arbejde i Vestafrika.

Overfør bidraget via:

Reg.nr: 9570 / Konto nr: 12264763

Husk at skrive “Gave” samt dit fulde navn, CPR- eller CVR-nummer og e-mail adresse i tekstfeltet på overførslen.

Skattefradrag

Vi arbejder på at bidrag til Tostan Danmark bliver berettiget til skattefradrag. I 2023 kan du få fradrag for op til 17.500 kr. på bidrag og gaver, dog er der ikke fradrag på medlemskontingent og varekøb.

Når året er omme, indrapporterer vi det samlede bidrag fra dig til Skattestyrelsen, så det automatisk kommer med på selvangivelsen. For at vi kan indberette, skal vi bruge dit CPR eller din virksomheds CVR-nummer med hver enkelt overførsel – ellers får du ikke fradrag. Alle bidrag går ubeskåret til Tostan. Fradragets værdi udgør ca. 26 %.

Giv en hånd med

Er du interesseret i at høre mere om vores aktiviteter i Danmark, vil du give en frivillig hånd med, eller har du nogle idéer, du gerne vil dele, så er du altid meget velkommen til at skrive til info@tostan.dk eller ringe på tlf. 88 389 389.