6. maj 2021

STØT TOSTAN


Bliv medlem

Tostan Danmark har som velgørende forening brug for medlemmer, som støtter op om vores formål. Et medlemskab koster kun 100 kr. for 1 års medlemskab. Dette beløb går ubeskåret til Tostan. Meld dig ind via:

  • MobilePay: 490924 eller klik på link her
  • Reg.nr: 9570 / Konto nr: 12264763

Husk at skrive “Bliv medlem” samt dit fulde navn, CPR- eller CVR-nummer og e-mail adresse i tekstfeltet på overførslen.

Vi henvender os til dig på e-mail ved udgangen af medlemskabet for at høre, om du vil forlænge, men udover dette kontakter vi dig ikke.


Giv et bidrag

Du kan også støtte Tostan Danmark uden at melde dig ind. For at opretholde vores status som velgørende forening har vi brug for din støtte. En gave på 200 kr. svarer til to års uddannelse for én person. Hvis du kombinerer en gave på 200 kr. med et medlemskab, svarer det til det fulde 3-årige Community Empowerment Program-forløb for én person. Din donation går ubeskåret til Tostans arbejde i Vestafrika.

Overfør bidraget via:

  • MobilePay: 490924 eller klik på link her
  • Reg.nr: 9570 / Konto nr: 12264763

Husk at skrive “Gave” samt dit fulde navn, CPR- eller CVR-nummer og e-mail adresse i tekstfeltet på overførslen.


Skattefradrag

Vi arbejder på at bidrag til Tostan Danmark bliver berettiget til skattefradrag. I 2021 kan du få fradrag for op til 17.000 kr. på bidrag og gaver, dog er der ikke fradrag på medlemskontingent og varekøb.

Når året er omme, indrapporterer vi det samlede bidrag fra dig til Skattestyrelsen, så det automatisk kommer med på selvangivelsen. For at vi kan indberette, skal vi bruge dit CPR eller din virksomheds CVR-nummer med hver enkelt overførsel – ellers får du ikke fradrag. Alle bidrag går ubeskåret til Tostan. Fradragets værdi udgør ca. 26 %.


Dine oplysninger

Læs mere om opbevaring og anvendelse af persondata under vores PRIVATLIVSPOLITIK