18. marts 2019

STØT TOSTAN


Bliv medlem

Tostan Danmark har som velgørende forening brug for medlemmer, som støtter op om vores formål. Første gang du melder dig ind, koster det som opstartstilbud 100 kr. for 2 års medlemskab. Herefter er medlemskontingentet 100 kr. pr. år. Dette beløb går ubeskåret til Tostan. Meld dig ind via:

  • MobilePay: 55411
  • Reg.nr: 9570 / Konto nr: 12264763
  • PayPal eller betalingskort

Husk at skrive “Bliv medlem” samt dit fulde navn, CPR- eller CVR-nummer og e-mail adresse i tekstfeltet på overførslen.

Vi henvender os til dig på e-mail ved udgangen af medlemskabet for at høre, om du vil forlænge, men udover dette kontakter vi dig ikke.


Giv et bidrag

Du kan også støtte Tostan Danmark uden at melde dig ind. Det gør du ved at overføre bidraget via:

  • MobilePay: 55411
  • Reg.nr: 9570 / Konto nr: 12264763
  • PayPal eller betalingskort

Husk at skrive “Gave” samt dit fulde navn, CPR- eller CVR-nummer og e-mail adresse i tekstfeltet på overførslen. Alle bidrag går ubeskåret til Tostan.


PayPal og betalingskort

Klik HER eller på knappen for at blive ledt til donationsside for overførsel via PayPal eller betalingskort:

Vælg mellem “Bliv medlem” eller “Giv et bidrag”. For medlemskab vælges beløb 100 kr. eller højere, hvis du ønsker at kombinere med et gavebidrag. Husk at skrive dit fulde navn, CPR- eller CVR-nummer og e-mail adresse i tekstfeltet på overførslen. Alle bidrag går ubeskåret til Tostan.


Skattefradrag

Bidrag til Tostan Danmark er berettiget til skattefradrag, hvor det maksimale fradrag for 2019 er 16.300 kr. Når året er omme, indrapporterer vi det samlede bidrag fra dig til Skattestyrelsen, så det automatisk kommer med på selvangivelsen. For at vi kan indberette, skal vi bruge dit CPR eller din virksomheds CVR-nummer med hver enkelt overførsel – ellers får du ikke fradrag. Alle bidrag går ubeskåret til Tostan.


Dine oplysninger

Læs mere om opbevaring og anvendelse af persondata under vores PRIVATLIVSPOLITIK